De RIKZ.Z vzw stelt voor … Samen bouwen aan een kwaliteitsvolle ondersteuning van het vak NCZ

Alle ideeën rond de geplande organisatiestructuur van de RIKZ.Z, zullen onder het voorzitterschap van Wim D’hondt – ondervoorzitter en coördinator reflectiegroepen van de RIKZ.Z – officieel worden voorgesteld op zaterdag 14 september 2019, in het huisvandeMens Sint-Niklaas, Stationsplein 22 te Sint-Niklaas. Voor de dag worden al onze partners uitgenodigd : collega NCZ, lid van de inspectie en lector NCZ.

Op die dag willen wij ook jullie mening horen. Wij willen weten wat jullie verwachtingen zijn, waarover vragen en onduidelijkheid bestaat en wat verder jullie bekommernissen zijn. 

We nemen het adagium van DigiMores graag over en kapitelen onze warme oproep om aanwezig te zijn op onze introductiedag graag met de woorden : Wie alleen werkt telt op, Wie samenwerkt vermenigvuldigt.

De trefdag wordt ook meteen de officiële start van de kandidaatstellingsperiode voor de 3 verschillende reflectiegroepen. Aan de hand van een vragenlijst, zal je die dag schriftelijk kunnen kandideren. Je kandidatuur kan je aan de hand van de vragenlijst  nadien ook nasturen uiterlijk tegen 16 oktober.

Verplicht inschrijven voor 6 september 2019 via info@rikz.be