Online-challenges voor kinderen Lentefeest/Feest Vrijzinnige Jeugd

Wegens de Covid-19-epidemie kunnen de lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd dit voorjaar niet doorgaan

Maar omdat vrijzinnig humanisten in het hier en nu leven, willen het Humanistisch Verbond en UVV/deMens.nu niemand in de kou laten staan. Daarom bieden zij vanaf woensdag 22 april 2020 een heus digitaal feest aan: een feest in je kot!

Via feestelijke challenges staan de kinderen stil bij de betekenis van het opgroeien en verkennen ze hun talenten. Kinderen én hun ouders worden ook uitgenodigd  om een lentefeest of feest vrijzinnige jeugd in het kot te vieren. 

Op vrijdag 15 mei 2020 om 19 uur wordt er afgesloten met een virtueel kotfeest met Topradio-DJ Inspecteur Sempels, live vanuit zijn woonkamer. Dan worden de prijzen uitgereikt voor de leukste inzendingen van de feestelijke opdrachten.

Op deze pagina lees je hoe jij als organisator met deze site aan de slag kan gaan.

Feest in je kot is het resultaat van een samenwerking tussen deMens.nu, Humanistisch Verbond, Hujo, RIKZ.Z, Fakkeltjes, Samenspel en heel wat enthousiaste leerkrachten niet-confessionele zedenleer en vrijwilligers 

Meer info: www.feestinjekot.be 

Zie ook: Marijn Devalck nodigt lentekinderen en feestelingen uit voor ‘feest in je kot’ (video)

Contact: lentefeest@demens.nu